Snart klar for det nye året

Så er det den siste dagen i året.... En dag for ettertanke. For avslutning og for nye planer. Tankene er mange og følelsene enda flere, og jeg kommer ikke utenom at det også er en dag for savn og alvor. Jeg tror ikke det er noen dag i året som jeg kjenner mer på kontraster enn denne dagen.

Men mest av alt så er det en dag for takknemlighet. 

-Og for et år det har vært!


Dette har vært et godt år på så mange måter. Først og fremst så har det vært preget av at vi har ventet på, og fått en ny liten skatt i familien.

For en lykke!

Nyttårsforsettene, eller tankene om hva jeg ønsker for det nye året, har jeg ikke helt klart for meg ennå. Men jeg er snart klar for det nye året. Jeg tenker å kjenne litt mer på det i løpet av dagen.

Hva skal vi ta med oss videre, og hva skal vi la ligge? 

Har vi blitt noe klokere?

Har vi kommet lenger enn vi var for et år siden?

Er vi sikker på kursen, eller skal vi sikte oss inn mot litt andre mål?

Hva gjorde vi rett og hva gjorde vi galt?

Er jeg et godt eksempel for mine barn....

Nå skal vi straks avsted og feire årets siste dag sammen med de fineste folkene jeg vet om. Vi skal glede oss over familien, mulighetene og livet, og Pappa skal lese "piken med svovelstikkene" så tårene spruter. 

Jeg håper dere alle får en fantastisk nyttårsaften, og et nytt år fyllt av lykke, fred, kjærlighet, oppturer og glede!

Og spenning, selvsagt.

Men det kommer av seg selv. Livet har nemlig en tendens til å ikke alltid bli slik vi tror, det er det som gjør det så uendelig spennende.

-Godt nytt år!

 

 

 

Én kommentar

natheless

01.01.2017 kl.13:34

Så koselig bilde og tankefulle ord! Ønsker deg et vakkert nytt år med masse glede!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

38, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 5 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 0-15 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits