Sjefen er 5 uker!

Nå er Gustav 5 uker og vi er blitt godt vant med den nye tilværelsen. Rutinene i hverdagen er på plass, og dagene er ganske forutsigbare...

Særlig...

Den nye lille prinsen vår styrer showet. Han styrer tiden, nattesøvnen, kreftene og de fleste gjøremål. 

Men først og fremst så styrer hjertene våre.


 

Det er helt klart utfordrende med 5 barn. 5 ulike personer med ulike behov. Med et nytt lite menneske å bli kjent med. Med en liten tass som ikke vet forskjell på natt og dag. Som skal ammes, noen ganger hele tiden. Jeg føler at jeg ikke styrer min egen tid, og at jeg ofte ikke strekker til. Men det er liksom en del av pakken.

Vi tåler å bli slitne, og vi tåler å ikke alltid strekke til. 

Når jeg bærer frem et nytt lite menneske gir jeg, for en periode, slipp på min egen tid. På min egen kropp og mine egne behov. Hele familien må tilpasse seg et nytt menneske som vi skal lære å kjenne. Og dette nye lille mennesket har så mange behov. Han krever så utrolig mye. Og han tar ikke hensyn.

Men det vi får tilbake er helt fantastisk. 

 

Han fyller oss med glede og ømhet, liten som stor. Han fyller hjemmet med en helt spesiell harmoni. Jeg tror han gjør oss til bedre utgaver av oss selv. Hvor fantastisk er ikke det?
 

 

Én kommentar

natheless

29.09.2016 kl.09:08

Så nydelige bilder. Føler dere har kjærlighet i massevis for hverandre. Fint å bli kjent med et nytt lite menneske. Kos dere masse med den lille sjefen!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

38, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 5 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 0-15 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits