Ikke lenger mamma til 4!

Da er tiden inne for å oppdatere statusen til "mamma til 5". Jeg hadde planer om å skrive litt underveis i svangerskapet, men slik ble det ikke. Jeg vet rett og slett ikke hvor tiden ble av. 

Kort oppsummert, så har jeg vært frisk og i god form. Tiden har gått vanvittig fort. De siste ukene ventet vi veldig på å få treffe lillegutt, og heldigvis ble det bare en dag over termin denne gangen.

Og nå er han her. Det er ganske uvirkelig, og

helt fantastisk. Selv om det allerede har gått 10 dager siden lille Gustav kom til verden, føles det ennå ganske ferskt. Jeg merker at jeg er litt i en boble, og trenger å fordøye det hele litt. Selve fødselen ble litt mer dramatisk enn det jeg håpet på, selv om vi var ganske forberedt på det. Og det gikk jo så bra.  

 

Én kommentar

natheless

29.09.2016 kl.09:08

Å, så koselig. Gratulerer så masse. Dette innlegget hadde jeg ikke sett. Men da du la ut at minsten var fem uker, så ble jeg jammen nysgjerring. Så glad alt har gått fint. Kos dere!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

38, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 5 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 0-15 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits