Nesten sommer!

Sol fra skyfri himmel, 16 grader i skyggen, fri fra skolen og pølser til lunch. Blir ikke bedre enn det!

I følge 6-åringen er det nesten som sommer, hehehe.

 
Det beste er at det ser ut til å bli flere slike dager framover. Flere fregner på nesa, og flere kvikk lunch i magen med andre ord!

Så Digg!!

 

Sånn ellers er det litt nedtelling til ultralyd på mandag. Det er jo en milepæl i svangerskapet. Noen av kidsa (uten å nevne noen spesielt), har et stoooort håp om at det er en lillebror som ligger og spreller der inne. Jeg har en følelse av at det er en gutt, men det blir spennende å se.

<3

 

 


 

2 kommentarer

natheless

17.03.2016 kl.10:25

Ikkkkkkk, det så kaldt ut da! Nei, takke meg til varm sand i sommersola. Men unger er unger. Håper alt går fint med deg, og at det blir en gutt da kanskje! Ha en vakker dag! :)

siw aina

20.03.2016 kl.08:50

Fantastiske bilder 😍

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

37, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits