Spennende tider i vente!

Jeg går rundt og føler meg som verdens heldigste for tiden....

I august skal jeg bli mamma, for femte gang! Tenk, fembarnsmor!!

Det er fremdeles ganske uvirkelig, selv om det siger litt mer inn for hver dag som går. Spesielt etter at jeg fortalte det til de andre barna. Nå er det så mange som gleder seg, og de minner meg på det hele tiden. Det å dele denne gleden, er virkelig en stor lykke i seg selv.

 


                                         Flinke storesøster!

 

Så det er spennende tider forran oss. Formen er fin, og det håper jeg den fortsetter å være. Om et par uker er det ultralyd, og det gleder jeg meg skikkelig til! Da blir liksom ting litt mer virkelig. Vi kan forhåpentligvis få bekreftet at alt står bra til, få en termin og få vite om det blir gutt eller jente. Kjenner at jeg er så lykkelig at jeg kunne sprekke!

<3<3<3<3<3
  

3 kommentarer

Maren

08.03.2016 kl.18:50

Så bra, masse lykke til videre med svangerskapet og masse gratulerer med kvinnedagen:). Klem

Linda

25.04.2016 kl.20:31

Hei

Eg følger deg på instagram og synest du tar så fantastiske bilder. Eg har sjølv fire barn i alderen 4-15.. så spennande at du no skal ha din femte! Gratulere så mykje :)

Helsing Linda (Aivili på instagram)

mestbilder

08.05.2016 kl.21:42

Linda: Tusen takk :) Ja, det er gøy med stor familie. Spennende å bli kjent med enda et nytt lite menneske. Ahhh, skal gå inn og finne deg på instagram!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

37, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits