Halloween, BILDEDRYSS

Da har det verste halloween-hysteriet lagt seg for denne gang. Skeptikerne har hylt fra seg, unger på sukkerkick har landet, og handelsstanden gliser litt breiere enn for en uke siden.

Og jeg? Jeg digger halloween! Jeg elsker å kle meg ut sammen med ungene. Leke gjemsel i mørke, spise god mat og godterier etter leggetid, være sammen og samles rundt noe som bare er gøy. Og litt skummelt, for det liker vi også.

Ikke så mye knask eller knep. Bare med et par naboer som vi har avtalt med på forhånd. Det har seg nemlig slik at her på landet som vi bor, så herjer det fremdeles mange fordommer og missforståelser rundt halloween...


Jeg har nesten klart å pakke ned alt utkledningstøyet. Tre store kasse, men ennå dukker det opp ting og tang som ikke er ryddet på plass. 6-åringen nekter for at det er over, for det er jo ikke vinter ennå....Jeg tror hun føler at halloween er en årstid.

Vel, nå er det bare å glede seg til jul, og alt det den har å by på. Jeg digger både juleevangeliet, julegave-shopping, og julebrus i november. Vi går til og med julebukk, selv om det egentlig er en gammel hedensk tradisjon som slett ikke har noe med den kristne jula å gjøre.

Også venter vi på snøen.

 

 

2 kommentarer

Karoline Stensrud

05.11.2015 kl.23:52

Jeg holder en konkurranse på bloggen nå hvis du er interessert i å delta :-)

Marta alise

06.11.2015 kl.20:48

Jeg og elsker Halloween 😄😄 årstid for meg også. Haha

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

37, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits