AVTALEBOK ER FOR PYSER

Er det bare meg som sliter med å komme inn i hverdagsrutinene etter ferien? Det tar alltid noen uker, eller faktisk ca til høstferien, og da sklir det jo rett ut igjen...

Nå er jeg der at jeg VET at avtaler og møter må plottes inn i kalenderen hvis det ikke skal klusse seg helt til. 4 barn på skolen krever litt orden i sakene, og det er ikke min sterkeste side, for å si det mildt. Jeg er litt sånn, AVTALEBOK ER FOR PYSER. (og ja, jeg går på en smell eller to)

Lekser, foreldremøter, tannlegetimer, fotball, gitar, håndball.... Det er noe i meg som stritter imot. Hodet mitt sier: høsten er til for å nytes, pakk sekken og kom deg på heia!  Og det finnes jo ikke noe bedre i hele verden enn å komme seg på heia og nyte høsten.

Avtaleboka for være tom noen dager til. Kanskje helt til høstferien til og med. Jeg skal på heia med kidsa.

Dønn digg.

 2 kommentarer

natheless

08.09.2015 kl.15:14

Kos deg, den tiden kommer aldri igjen. Pliktene kaller tidsnok siden tenker jeg. :)

mestbilder

08.09.2015 kl.20:10

natheless: Takk for det. Det er jo så sant så sant. :D

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

37, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits