Ja, jeg vet jeg er treig ;)

 

I disse ferietider ligger jeg skikkelig på latsiden når det kommer til blogging. Men så har jeg heller kommet igang med instagram. Endelig, haha. Sansynligvis åresvis etter alle andre. Og instagram passer meg utrolig godt! 

-Knips, kanskje litt fiks, og del! 

 

 

Dagene er fulle av liv og røre, mangel på rutiner, kos og kaos. Følg med på instagram HER. (Eller linken i margen) Oppdateringer fra feriekaoset daglig!
-Ha en fortsatt fin ferie

Én kommentar

toveview

19.07.2015 kl.20:06

Artig bilde! Ja, du er ikke alene om å ligge på latsiden. I dag har jeg vært produktiv med blogging, men det er jo over en uke siden sist jo :) Jeg er også på instagram under zoomart, men har ikke tatt så mange bilder enda. Men bør vel begynne for fullt :)

Ha en fortsatt god sommer !

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits