SlaraffenlivetFerielivet har fullstendig tatt over. Tiden går seint og pulsen er lav. Masse tid til de små og store tingene som omgir oss. Vi lever et slaraffenliv, og nyter det. Blogging blir det heller litt lite av. Men vi koser oss en hel haug. Med badeturer, fisketurer og feriegjester som stikker innom i ny og ne. Snart har mannen også ferie, og da blir det litt mer farting.

Fortsatt god sommer til dere!

 

#slaraffenliv #sommer #sommerferie #ferie #barn #mammablogg

2 kommentarer

toveview

10.07.2015 kl.19:11

Stilig bilde! Har du lagt til dråpene via photoshop? Ikke minst utrolig flott dikt satt til bilde :) Snart sommerferie her også, gleder meg :) Det er utrolig deilig. Håper på finvær også da, noe som har vært sjelden vare hittil i Trøndelag.

God sommer fortsatt til deg også !

mestbilder

10.07.2015 kl.23:35

toveview: dråpen er naturlig. Ikke noe photoshop :D

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits