Jeg har visst gått på en liten smell...

Klokka nærmer seg 23, og her sitter jeg og lurer på hva i all verden det er vi holder på med. Det at alle ungene sov til 11 i morges, føltes der og da som et lykketreff for et B-menneske som meg. Sånn føles det IKKE når klokka er 11 på kvelden og ingen sover.... Jeg hadde faktisk planer om å sette vekkeklokka på 8, bare for å tviholde på en viss døgnrytme hos ungene. Tanken var god, men klarte jeg det? Selvfølgelig ikke. Jeg sov som en stein.

Jeg er håpløs om morgenen.

Da jeg stablet meg på beina sånn rett over 11, fremdeles ikke mer enn halv-våken, føltes det helt riktig å hive seg over chips-restene fra kvelden i forveien. "Hvilken deilig frokost! Hadde jeg hatt ei cola nå, så hadde det vært akkurat som da jeg var 18 år. Og så sprek som jeg var da, kan jo ikke dette være annet enn knall-bra!", tenkte jeg og lo for meg selv.

Himmel-og-hav så teit jeg er om morgenen......

 

 Ferien har bare vart i ei uke, og jeg har allerede lært ei lekse; jeg trenger at kidsa har en tilnærmet normal rytme selv om det er ferie. Det er bare å stikke fingeren godt ned i jorda. Sommerferie når man er 18 år har sin sjarm, men sommerferie som 4-barnsmor kan være så mye bedre.

I morgen skal vekkeklokka på klokken 08:30

Gi meg syrke....

#sommer #sommerferie #barn #mammablogg #rutiner #døgnrytme #bmenneske #søvn
 

3 kommentarer

toveview

29.06.2015 kl.00:14

He-he, kjenner meg igjen :) Her er også et totalt B-menneske. Jeg har ikke små barn i dag, men husker helger og ferier mens barna var små :) Men heldigvis er min mann rake motsetning av meg og vil opp tidlig om morgenen, så da fikk jeg som regel "barnevakt" inntil jeg kom tuslende en time etter de andre. Det hendte jo alle sov lengre på fridager / ferier, det er jo bare godt det, om det ikke blir for lenge da. Men jeg er så våken etter klokken 22.00 på kvelden. Dette skrives nå klokken 24.20 og i morgen er det arbeidsdag som begynner med vekkerklokke som ringer kl. 07.15. Så på tide å ta kvelden, kanskje....

mestbilder

29.06.2015 kl.00:30

toveview: hehe, god natt. Ikke bare bare å være B-menneske

Fredrik

19.08.2015 kl.22:11

Fantastiskt härlig bild 😊

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

37, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits