HVORFOR DU IKKE SKAL SOVE BORT SOMMERNATTA

Jeg er en skikkelig natterangler. På denne årstiden er det helt håpløst. Nettene er så lyse og uendelig vakre. Når Natten  nærmer seg sitt mørkeste, men det ikke er riktig mørkt likevel, da skjer det noe der ute. Lydene, luktene og fargene forandrer seg. Lyder og støy fra dagen forsvinner, men det er ikke stille. Det er andre lyder. Fugler, dyr, insekter, og trær. Blomstene fanger det lille lyset som er igjen, og fargene sees på en helt ny måte.

Jeg er ofte ute om nettene. Gjerne på vandring i hagen, og noen ganger på heia. Har du ennå ikke oppdaget hvor magisk vakker en sommernatt kan være, så ikke legg deg men gå ut når mørket kommer snikende. Digg.

 #natt #sommer #sommernatt #blomster #mørke #lys #magi #skyer #natterangler

6 kommentarer

Mari Johansen

23.06.2015 kl.10:20

Bra blogg og design det hadde vært super dupert om du tok en tit innom min blogg ♥ ♥ ♥

natheless

23.06.2015 kl.13:21

Sommernettene er magiske, og jeg sitter ofte der ute og lytter, tenker og nyter. Finnes ikke bedre da. Men en vårkveld eller høstkveld er også god, eller en vinternatt med månelys. Den som ikke har forsøkt det, har jammen noe å glede deg til. Kos deg i sommernettene. :)

mestbilder

23.06.2015 kl.14:44

natheless: Ja, nettene er magiske samme når tid på året. Blir nok mange fine netter framover nå. Jeg går og venter på spøkelsesskyer, som bare viser seg rundt midtsommer. Ha en fin dag :D

marius

27.06.2015 kl.09:26

Herlige bilder :-)

Sommernetter er som skapt for å bade ute i det fri med kjæreste,"sprenge skyer", innhalere luft og duft

Deilige bilder!

prosjekthjem

28.06.2015 kl.11:04

Koselig uteplass :)

eklektiskminimalisme

28.06.2015 kl.13:40

Ah, for noen fine stemningsbilder!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits