R.I.P En kjip start på ferien.....

Sommerferien fikk en litt uheldig start her i huset, med dødsfall og stor fortvilelse. Spesielt trist for 5-åringen, siden det var hennes kjære kanin som døde. Den sovnet sansynligvis stille inn, og den fikk en verdig begravelse bak huset. Den store sorgen varte i ca.....en dag. Det har vært mange tårer, men også en del latter, for 5-åringen syntes det var helt fantastisk med begravelse...

Nå er vi klar for solfyllte dager, bading, seine kvelder, late morgener, masse god mat, familiebesøk, fisking, telt, latter og galskap. Ha en fiiin sommer!!!

#barn #livet #død #kanin #sommer #sommerferie #grav #blomster #sorg #mammablogg

 

4 kommentarer

Julia Sofie

21.06.2015 kl.18:43

Så trist å høre;(

natheless

22.06.2015 kl.16:13

Uffda, så trist. Men det er rart det der med unger som lager "begravelse"! Husker det fra jeg selv var liten. Om vi fant døde dyr, så var det begravelse hver gang med både sang og blomster, høylytte taler og liksomgråt!

Håper sommeren kommer og blir minnerik og fin for liten og stor hos deg :)

mestbilder

23.06.2015 kl.00:09

natheless: Det er viktig lærdom til og med i kanin-dødsfall. Jeg tror det er bra med den slags lærdom fra barna er små, selv om det er trist der og da. Det er med på å utvikle forståelse for livet og døden, og det er med på å utvikle sunne følelser og reaksjoner.
Nå er det allerede et tilbakelagt kapittel, og sommeren står for alvor for tur. Ha en riktig fin sommer du også. Gleder meg til å se flere av de fine bildene dine ;)

mestbilder

23.06.2015 kl.00:10

Julia Sofie: Ja, det var jo litt kjipt....

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

mestbilder Besøk Elises profil på Pinterest. Instagram

Kategorier

Arkiv

hits