Litt shopping :D

Da har roen senket seg i huset. Jeg hadde som mål å bli ferdig med oppryddingen etter Danmarksturen i løpet av dagen, men det var nok litt ambissiøst. Til helga, kanskje;)

Nå har jeg fått en oversikt over det vi kom hjem med etter turen. Her er noen favoritter:
Foruten sminke, sko og klær, ble det mye godteri og Capri-sonne. Både mannen og ungene eeeeelsker capri-sonne...jeg kan ikke skjønne det. Hva er greia, liksom?!!

Og jeg ser jo at jeg er mer glad i treningsklær enn selve treningen, haha! Er det bare meg?

Ønsker dere en fin kveld videre ;)

 

2 kommentarer

natheless

18.05.2015 kl.22:05

Så mye fint dere har fått med dere. Jeg burde ta en shoppingtur jeg også og treningstøy er jo deilig uansett hva man bedriver!!! Men den Caprisonnen bryr jeg meg heller ikke om. Ha en fin kveld :)

Lilli

19.05.2015 kl.15:33

Fine ting :)

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits