I overkant intensiv uke...

Den siste uken har vært vanvittig travel. Jeg føler at jeg nesten ikke har vært hjemme. Forrige uke hadde vi en tur til Stockholm, bare mannen og jeg og et vennepar. Husker nesten ikke sist vi var ute og reiste uten unger...Hadde planer om å blogge litt underveis, med det skar seg da jeg klarte å knuse telefonen på vei ut av bilen første kvelden. Så ingen fancy bilder fra den turen selv om turen var super. God mat og gode venner!

I natt har vi vært på overnatting i Abra Havn i dyreparken i Kristiansand, siden det er en tradisjon i barnehagen vår at førskolebarna overnatter i dyerparken før de begynner på skolen. Utrolig gøy for store og små (søvn er oppskrytt!). På hjemveien i dag var vi innom både IKEA og sørlandssenteret og fikk unna litt intensiv shopping, hehe.

I morgen er det bare å pakke bilen for ny tur, denne gangen til Danmark med storfamilien. Vi skulker 17.mai og tar noen late dager i nabolandet. Heldigvis drar vi ikke før på ettermiddagen, for i morgen tenker jeg å sove LENGE. Begynner å føle meg litt i overkant utranglet....
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits