Min favorittbutikk. Den er SÅ bra!!!Utrolig gøy når favorittbutikken min blir kåret til beste nisjebutikk på Sørlandet. Det er SÅ fortjent! Kulere butikk skal man lete lenge etter! Butikken ligger i Lyngdal, 35 min unna der jeg bor. Jeg er stadig vekk en tur innom, problemet er bare at jeg ikke klarer å gå derfra uten å kjøpe med meg noe, hehe. Jeg har kommet hjem med gamle skolekart, tepper, krakk, gamle trekasser, te og sjokolade, og mye mer. Det er alltid like spennende, for det kommer inn nye (og gamle) varer hele tiden. Denne butikken er absolutt verdt å besøke hvis man er i nærheten ;)


       Bildene er lånt fra facebook.


4 kommentarer

natheless

04.05.2015 kl.08:05

Det var jo som å gå på skattejakt! Herlig butikk. Lenge siden jeg har vært i Lyngdal, men kommer jeg dit, så skal den butikken få besøk av meg ja. Ha en herlig dag!

littavkobling.blogg.no

04.05.2015 kl.09:50

Den butikken så kjempe spennende ut! Er jeg på de kanter skal jeg nok innom:) Ha en fin mandag :D

eklektiskminimalisme

04.05.2015 kl.13:35

For en butikk! Den trestolen med svart skinn... den skulle jeg hatt!

mestbilder

04.05.2015 kl.21:34

eklektiskminimalisme: Ja, den var kjempe fin. Det er alltid noe som frister i den butikken! Mange fine skatter ;)

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits