"gratulerer med dagen, kjære. Driten flyter i kjelleren..."

Mannen har bursdag i dag, og hva passer vel bedre da enn et aldri så lite dritt-problem? Ja, for midt mellom muffins og gulrotkake, oppdaget jeg at kloakken sto i kjelleren. Hele gulvet i det ene rommet var oversvømt, og det var rent ut i gangen. En eller annen plass i et rør under kjellergulvet, ligger det et eller annet og tetter...Resultatet er at alt kommer opp gjennom sluken i gulvet. Festlig. Kunne ikke annet enn å avlyse selskap og brette opp armene. Hurra for gammelt hus og avløpsproblemer!Satser på at dritt-problemene ordner seg, og at resten av dagen blir bra....

 

#bursdag #dritt #kake #avløpsproblemer #gammelthus

2 kommentarer

natheless

01.05.2015 kl.22:06

Uffda, uffda, det der var da ikke gøy! Men den lille søtebakeren din har vel fikset kaken likevel. Hurra for bursdagsbarnet og lykke til med opprydningen. Trøsteklem kommer din vei!

mestbilder

01.05.2015 kl.23:48

natheless: tusen takk!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits