5-åringens debut med hårfarge

Etter ønske fra 5-åringen om å få rosa hårfarge, gav jeg etter og kjøpte med en sprayfarge til henne. Hun sprayet seg rosa/lilla og fin, og var så fornøyd som bare en 5-åring kan være. Det slo meg ikke et sekund, at hårfargen burde vaskes ut før leggetid. Jeg tenkte litt mer sånn, at det skal bli spennende å se om den holder til i morgen... Vel, der tok jeg feil. Den holdt vel og merke over natten, men burde definitivt vært vasket ut kvelden i forveien! Nå skal det sies at denne 5-åringen har et hår som lett tuster seg sammen til en trassig busk i bakhodet, men tilsett litt hårspray og du har et kjempe problem... Det ble noen runder med balsam før det i det hele tatt gikk an å få en børste gjennom det. Hun tok det med godt humør, men likte dårlig at hun ikke kunne ha med hårfargen i barnehagen og dele med de andre ;)

#barn #hverdag #hårfarge #mammablogg #rosa

5 kommentarer

littavkobling.blogg.no

29.04.2015 kl.11:25

Uffda, men så søt da;) Setter seg godt i håret slike sprayer ja:) Ha en fin dag!:D

natheless

29.04.2015 kl.14:04

Bad hair day! Uff, jeg hørte om en som hadde brukt sånn farge og alt satt igjen på puta dagen etter. Det er nok best å skylle det ut etter moroa!!!! :)

mestbilder

29.04.2015 kl.14:06

littavkobling.blogg.no: Ja, hun er jo heldigvis super-søt uansett. Håret minnet mest om et tovet ullteppe, hehe.

mestbilder

29.04.2015 kl.14:08

natheless: Jeg har jo faktisk ikke sjekket hodeputa hennes ennå...Jaja, håret blir garantert vasket neste gang ;)

Madeleine

29.04.2015 kl.14:24

ahw, hun var søt da! hehe. husker jeg å farget håret mitt med falske farger når jeg var mindre, ble litt sånn på meg også noen ganger hvis mamma ikke passa på :P ha en fin dag =)

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits