Prisen for å være spontan...

Noen ganger er det skikkelig digg å bare være alene i bilen, skru opp musikken og kjøre. Gjerne over ei hei eller to. Synge høyt, se på den vakre naturen og bare nyte. Det gjorde jeg i dag. Da 5-åringen var levert i barnehagen satte jeg meg i bilen, skrudde opp musikken og kjørte. Da jeg hadde kjørt litt stoppet jeg og gikk ut. Jeg gikk innover i skogen, og ble overveldet over den fantastiske naturen som omgir oss. Stillheten, luktene, sola som varmet...Så stille at det nesten føltes som et vakum.

Siden dette var en litt vel spontan tur, var jeg jo ikke kledd for skogstur. Typisk meg. Prisen for å være i overkant spontan, ble å traske rundt på tøysko i skogen, i til dels bratt og ulendt terreng i et par timer. Men for en tur! Og, hey, converse er ikke det verste jeg har hatt på meg på tur! I høst ble det fjelltur med sølv-Toms, fordi jeg hadde glemt fjellskoene i den andre bilen...

Ha en fiiiin dag :D

 

#hverdag #tur #natur #vann #skog #mammablogg #sol

 

2 kommentarer

natheless

29.04.2015 kl.07:41

Ja, sånn blir det i mellom. Jeg har gjort det samme mer enn en gang. Høyhelte skoletter på jakt etter et fint bilde av traner inne i skogkanten???? Skal si de skolettene ble seende ut. Men når man får en sjanse utenom det vanlige, så er det fram med kameraet uansett skotøy. :) Ha en herlig dag!

mestbilder

29.04.2015 kl.10:28

natheless: Så det er ikke bare meg, altså :D Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits