Alt du trenger er et tre, på kjøkkenet!


                                             

Det som begynte som et koselig påsketre, har nå klart å klamre seg fast på kjøkkenet vårt. Uten påskepynt, vel og merke. Hver gang jeg tenker at nå, NÅ skal det treet ut, så dukker det opp et eller annet. Her om kvelden skulle jeg bare henge opp klesvasken før jeg la meg, og tørkestativet var fullt. Hva gjør vel det når vi har et TRE, liksom? Funket som bare det, og treet ble stående en dag til. Og da vi endelig fikk det for oss at nå, NÅ må vi få plantet om de lange stilkene av noen solsikker, så fant vi ingen blomsterpinner til å støtte de opp med...Men hva gjør vel det? Vi har tre!!

Og da neste kveld kom og jeg tente lys i vinduene, da hang jeg like godt opp noen lykter i treet også. Nå henger de der, og det er i grunnen ganske koselig. Vet ikke når jeg får kastet ut treet, for nå er det jo så pent.  Og hvis jeg trenger en tannpirker, så kan jeg jo bare spikke meg en! Eller hvis jeg ikke har mer ved, så kan jeg jo brenne det i peisen. UENDELIG mange muligheter med andre ord!

 

#påsketre #tre #klesvask #lykter #mammablogg #hverdag

6 kommentarer

littavkobling.blogg.no

16.04.2015 kl.21:37

Fantastisk:)) Var veldig koselig med lykter i da! Ikke så koselig med klesvask, men nyttig da;))

Carina

16.04.2015 kl.22:25

Haha, morsomt! :) Men var utrolig koselig med lykter da! :)

eklektiskminimalisme

17.04.2015 kl.07:58

Kreativt!:) Og hvis man skal velge mellom tørkestativ i stua og tre i stua, da er valget enkelt.

mestbilder

17.04.2015 kl.21:00

littavkobling.blogg.no: Ja, det ble så koselog at treet får stå litt til. Tror kanskje det med klesvasken var et engangstilfelle, men hvem vet ;)

mestbilder

17.04.2015 kl.21:00

Carina: Takk :D

mestbilder

17.04.2015 kl.21:02

eklektiskminimalisme: Ikke helt det jeg hadde tenkt da jeg tok inn påsketreet, med såpass koselig at det får stå en stund til :D

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits