Er det bare våre barn som ikke er tamme?!!

Da jeg våknet i morges, visste jeg det med en gang; det var regnvær på gang. Traktorene kjørte som gale der ute, for å få spredd mest mulig møkk på kortest mulig tid. Stanken hadde kommet seg inn på soverommet, selv om vinduet var lukket. Det er ikke snakk om mange dager i året, men selv om vi har bodd i denne bygda i snart 12 år,  tror aldri jeg blir vant med stanken.

Den første tanken som slo meg, var at vi måtte komme oss vekk. Helst til sjøen. Puste inn litt frisk luft. Vi bestemte oss for å ta turen til Lindesnes fyr med de tre yngste barna. En times tid å kjøre, men en utrolig deilig plass å lufte seg selv og ungene. Og tenk, på fyret hadde de til og med et par utstillinger! Så flaks, tenkte jeg. Noen som har vært på utstilling med barn før? Det var akkurat så lenge siden for oss, at jeg hadde glemt åssen det er. Jeg vet ikke om det er vanlig, eller om det bare er våre barn som ikke er tamme...


                               Det bildet hang ikke sånn FØR vi kom, for å si det sånn...

 


                                  Kidsa tenker selvsagt KOSTYME når de ser disse klærne...

 

Deilig med sjøluft i lungene. Ungene har fått svidd av litt energi, og om en dag eller to har stanken på landet forhåpentligvis lagt seg for denne gang. God helg :D

 

#helg #barn #lindesnesfyr #utstilling #drittlukt #kostyme #bilder #regn #traktor #gjødsel #vår

9 kommentarer

littavkobling.blogg.no

11.04.2015 kl.22:10

Så fine bilder:) Skjønner godt dere måtte flykte vekk litt, den lukten river jo i nesen! Barn er barn, litt sprell må de alltid finne på;))

Åse Helen

11.04.2015 kl.22:59

Så fine bilder :-) Tenker det var kjedelig for dem på utstilling, så derfor gjorde de litt rampestreker ;-) De kosa seg godt ute på fyret ser det ut som. Ha en fortsatt fin lørdagskveld :-)

mestbilder

11.04.2015 kl.23:19

littavkobling.blogg.no: Tusen takk. Ja, barn er barn. Det blir aldri kjedelig med denne gjengen :D

mestbilder

11.04.2015 kl.23:20

Åse Helen: Tusen takk. Nei, utstilling er nok ikke det gøyeste de vet ;)

natheless

12.04.2015 kl.09:08

Herlige bilder av herlige unger på tur!!!! :) Håper møkkalukta er over for denne gang. Her "dufter" det også av sånt, men det hører våren til. Heldigvis blir det raskt pløyd ned, og så kan alt gro! Ha en fin søndag! :)

Yvonne Jensen

14.04.2015 kl.21:28

Vi er nok flere som har unger som tør å røre på seg ;-) Utstilling med barn har jeg unngått og det har jeg tenkt å fortsette med enda en stund :-P Så fremst det ikke er utstilling for barn.

mestbilder

14.04.2015 kl.23:07

Yvonne Jensen: Vi har prøvd oss på å ha de med på utstilling noen ganger før. Sist var kunstutstilling i Skagen...Der fikk de utløst alarmen et par ganger, men ellers syntes de faktisk at det var veldig stas ;) Må jo bare velge å ta det litt med humor. Elsker at de er litt livlige. Heller det enn tafatte og fantasiløse.

Yvonne Jensen

15.04.2015 kl.20:24

Absolutt best at de er livlige og utforsker omgivelsene, men jeg var ikke særlig høy i hatten da vi besøkte en enorm seilskute hvor "bjellen" var godt oppmerket med at den ikke skulle røres under noen omstendigheter. Selvfølgelig fant arvingen ut at den bare måtte han prøve, og før jeg fikk kastet meg etter han trakk han i snoren og alt mannskap på båten kom springende :-P Så tror jeg fikk litt angst for plasser som ikke er barnevennlige etterpå.

mestbilder

15.04.2015 kl.21:43

Yvonne Jensen: hehe, ja den var nok litt kjedelig. En av våre små trykket på brannalarmen i lugaren da vi var på vei til England, for mange år siden. Vi visste ikke om det før det banket på døra...

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits