Skakk-kjørte unger på sukkernedtur

Da er hverdagen her igjen. Morgenen har bært preg av skakk-kjørte unger på sukkernedtur. En aldri så liten krig over den siste nugattien ble avverget i siste sekund, og skoleungene rakk bussen med et nødskrik. Siden barnehagen har planleggingsdag er minstejenta hjemme. Vi har hatt en forholdsvis rolig formiddag. Tv og nettbrett er gull når jeg er så trøtt at jeg kunne gjort hva-som-helst for litt søvn. Nå må vi ut i det fine været, leke litt med kaninen (alvorlig kanin-dilla på ungene her i huset), og nyte roen før resten av flokken kommer hjem igjen...Jeg har en følelse av at det kommer til å bli en lang ettermiddag med trøtte unger...#hverdag #kanin #sukkernedtur #trøtt

 

2 kommentarer

thaphotographer

07.04.2015 kl.13:03

Hos oss er det vanlig hverdag men unga våre hadde vist fri i dag :O Merkelige greier. Håper dere har hatt en fantastisk påske!

mestbilder

07.04.2015 kl.22:37

thaphotographer: takk for det :) påsken har vært fantastisk, fri for rutiner og plikter.

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits