Hekta på nugattiIngenting slår nugatti på ferske rundstykker. Her i huset er det bare nugatti i ferier. Ja, jeg er streng, men jeg har funnet ut at dette er en regel som vi klarer å gjennomføre. Det er mer enn nok sukker i hverdagen, så vi tar noen små grep. Det går egentlig ut på; bare nugatti i ferier, godteri bare på lørdag (det gjelder jo ikke meg selv, hehe) og saft og brus bare til fest. Før var det nugatti til frokost, lunch og kvelds. Fri flyt, så og si. De var skikkelig hekta!  Men etter at vi innførte regler, er det mye mer stas. De NYTER det. Det blir noe spesielt. Noe de setter pris på.

Dette blir en fin dag. Sola skinner, sjokoladekaka er i ovnen og nå skal jeg finne fram kamera og knipse noen bilder. I ettermiddag er det middag hos min søster med familie. Det er en hærlig gjeng. De beste.

Ha en fin dag :D

 

##påske #kake #sjokoladekake #nugatti #barn #ferie #regler #streng #frokost

4 kommentarer

nishat

02.04.2015 kl.12:07

Fin bilde :-)

mestbilder

02.04.2015 kl.12:11

nishat: Takk!

Marta Alise

02.04.2015 kl.12:27

For en skjønn sauedrakt!! Ligner på min når jeg var liten! <3

mestbilder

02.04.2015 kl.12:31

Marta Alise: Ja den er kjempe skjønn! Og varm, hehe. Den blir vanvittig mye brukt :D

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits