Disse bare ropte etter å bli med meg hjem!

Idag har mye av dagen gått med til innkjøp og forberedelser til påske. Fant et duftlys og en skål med lokk som ropte etter å bli med meg hjem. Begge deler passet igrunnen veldig godt sammen med den nye vasen som jeg fikk av "verdens søteste fjortis", som takk for bildene jeg tok av henne.

Ungene er i skikkelig feriemodus, og jeg måtte vekke 5-åringen da klokka var 10. Snakk om sovehjerte! Overgangen til sommertid spiller nok også litt inn. Nå har vi alt vi trenger for å kose oss hele påska. Masse digg, gule tulipaner og begge kjøleskapene er fyllt opp. Etter påske er det tid for et "nytt og bedre liv", med fokus på å komme i litt bedre form. Denne vinteren har vært tidenes SLAPPESTE...Skylder litt på prolaps i ryggen, men det unnskylder ikke alt. Jeg eeeelsker sjokolade og god mat. Skal aldri slutte med det, men alt med måte, hehe. Har vært inne på tanken på personlig trener. Noen som har erfaring med PT?#påske #innkjøp #ferie #barn #tulipaner #duftlys #digg

2 kommentarer

Gardsfruen

31.03.2015 kl.20:00

Vart skikkeleg fint :-) Ha ein fin kveld :-)

mestbilder

31.03.2015 kl.20:05

Gardsfruen: Takk for det:D Ha en fin kveld du også!

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits