Fotoshoot med verdens søteste fjortis
 

Jeg er utrolig glad i å ta bilder. Den måten å uttrykke seg på passer meg perfekt. Kanskje fordi jeg er ikke god på verken å tegne eller male, men likevel føler behov for å skape. Jeg elsker å fange øyeblikk, formidle en stemning og å være kreativ. Jeg tar bilder av det meste, og lærer nye ting hele tiden. Det blir mye blider av mine egne og vår hverdag, så da er det veldig gøy å bli spurt om å fotografere andre. I forrige uke ble jeg spurt om å ta bilder av ei fantastisk jente. Her er noen av bildene:

 Jeg pleier å si at det naturlige lyset er mitt beste hjelpemiddel. Det hjelper meg å få fram det uttrykket jeg liker. Men nå må det også sies at mitt Nikon D800 er et utrolig greit verktøy, hehe. Uansett, med denne sjarmerende modellen blir jobben en drøm. Jeg får lært nye ting og hun blir forhåpentligvis fornøyd med resultatet.

#foto #sorthvitt #fotografere #kreativ #formidle #Nikon #Nikond800 #naturliglys #lys #fotoshoot #fjortis

6 kommentarer

Linda

05.03.2015 kl.17:43

Superfornøyd, du er utrolig flink👍

mestbilder

05.03.2015 kl.18:09

Linda: Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Isabel --

06.03.2015 kl.09:41

Fine portretter! Beste måten å lære seg fotografering er å gjøre det. Ingen bok kan erstatte kreativitet og løsningsorienterte sjeler :)

mestbilder

09.03.2015 kl.23:27

Isabel: Takk for hyggelig tilbakemelding :D Var innom og så på bloggen din. Du er jo superflink ;)

Isabel --

10.03.2015 kl.14:07

Åh, takk for det. Artig å titte innom andre portrettinteresserte! Du har et godt øye for det, så absolutt noe du burde bygge videre på :)

mestbilder

11.03.2015 kl.22:03

Isabel: Takk for det:D

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Kristiansand

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits