En mulig verdensmester...

Jeg har muligens en verdensmester i hus. En verdensmester i roting. Jeg er fullt klar over at barn roter, jeg har tross alt litt erfaring, men denne 5-åringen tar kaka. 

Ut ifra bildene å dømme så skulle man tro at det ikke hadde vært ryddet her på ukesvis. Sannheten er at det var ryddig for ei uke siden...Sånn kan det nemlig bli i løpet av overraskende kort tid, og med god hjelp av en kreativ storebror så er det snakk om minutter!

Jeg velger å tenke at måten de leker på er et tegn på at  de er kreative, trygge og lykkelige barn. Mulig at de har i overkant mange leker, men det har vi gjort noe med i dag.

5-åringen er overbegeistret over sitt ryddige rom. Hun ser nemlig nye muligheter. Det er ikke noe som er så gøy som å ta fatt på kreativ lek på et ryddig rom....

#barn #lykkelig #rydding #rot #verdensmester #fornøyd #barnerom #jenterom #5år

Én kommentar

Ingunn

02.03.2015 kl.21:17

Så herlig, Elise 😍❤️

Skriv en ny kommentar

mestbilder

mestbilder

36, Audnedal

Er så heldig å få være mamma til 4 fantastiske (les: kreative, ernergiske, nysjerrige, stae, talentfulle, kverulerende, utfordrende, smarte, snille) unger fra 5-14 år. Er gift med min beste venn og kjæreste. Familien er absolutt det viktigste i livet mitt, og jeg er så heldig at jeg kan være hjemme-mamma på fulltid. Ingen dager er like, og de er aldri kjedelige! Så, her er små smakebiter fra vår hverdag (og fest). Litt tekst, men MestBilder siden foto er en stor hobby og lidenskap.

Kategorier

Arkiv

hits